En la cloenda de la temporada del Club Bàsquet Calaf

Bona tarda i moltes gràcies per haver-nos convidat a participar de la vostra festa de cloenda de la temporada 2016-2017.

En primer lloc, us vull felicitar pels resultats que heu obtingut durant aquest any i de què n’ha parlat fa un moment el vostre president i pels quals heu obtingut diversos reconeixements.

En l’esport, sempre destaquem i premiem l’aspecte competitiu malgrat que no n’és el més important. El que té més valor és el trajecte que s’ha de fer, l’esforç diari, tot el que s’aprèn en el dia a dia.

Per això, des de l’Ajuntament, però també com a pares, us volem expressar, en segon lloc, un agraïment molt profund per tota la feina que feu de formació dels nostres fills i per a la cohesió social.

La responsabilitat que assumiu és molt alta. La feina que feu és insubstituïble.

En tercer lloc, també vull destacar el treball que feu a favor de l’esport femení. Creiem que és important que les nenes adoptin l’esport amb naturalitat, com una opció més que tenen, perquè així adquireixen una cultura esportiva que segur que els serà de profit de més grans.

I, en el vostre cas, a més, perquè ho feu en un nivell altíssim.

Aquests dies es compleixen els nostres dos primers anys de mandat. El fet més destacable amb què ens hem trobat és el moment excel·lent que viuen les associacions de Calaf.

I això és gràcies a les persones que hi esteu al capdavant i que no escatimeu esforços. Em refereixo als directius, als entrenadors i monitors o als pares que acompanyeu els equips.

Ens en sentim orgullosos. Des de l’Ajuntament seguirem fent tot el possible per estar a la vostra alçada i ajudar-vos en tot el que pugueu necessitar.

Moltes gràcies!

[Discurs pronunciat el diumenge 25 de juny de 2017, durant l’acte de cloenda de la temporada 2016-17]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s