EFSAS: final de temporada

Bona tarda.

Moltes gràcies per haver-nos convidat a participar de la vostra festa de final de la temporada.

Enhorabona pels resultats obtinguts en totes les categories i totes les edats. I, en especial, per la bona temporada que ha fet el primer equip en un any que per força havia de ser difícil pel canvi de categoria però que heu sabut resoldre de manera notable.

I agrair-vos la feina social i cívica que feu, més enllà dels resultats esportius que hàgiu obtingut.

Ja sabeu que hi faig incidència cada vegada. No em fa por fer-me pesat, al contrari, ho repeteixo i us ho repetiré constantment: la feina més important que feu, la més decisiva, és la de formació i cohesió dels nostres infants i joves.

A més, també vull subratllar la feina que feu a favor de l’esport femení. És molt important per al conjunt de la societat que la igualtat de gènere arribi també en el món de l’esport pel seu vessant educatiu i integrador, cohesionador.

També vull subratllar la dedicació de la Junta directiva. Perquè les associacions i els clubs esportius funcionin i tirin endavant, calen persones que hi esmercin hores i esforços. És just que us ho agraïm i us en fem el reconeixement públic que us mereixeu.

Aquests dies complim dos anys al capdavant del govern municipal. Els compromisos que vam adquirir amb vosaltres durant la campanya electoral, pel que fa la solució de les mancances que tenia el poliesportiu i de suport a la vostra activitat, creiem que els hem complert amb escreix.

Podeu comptar que seguirem al vostre costat, col·laborant amb vosaltres en la mesura de les nostres possibilitats.

[Discurs pronunciat a la Sala d’actes municipal el diumenge 18 de juny, en l’acte de l’EFSAS de tancament de la temporada de 2016-17]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s