L’enhorabona a l’EFSAS

Bona tarda,

moltes gràcies per haver-me convidat a participar de la vostra festa anual.

Enhorabona pels resultats que heu obtingut aquesta temporada, especialment, per l’ascens del primer equip a la màxima categoria del futbol sala català.

Calaf està orgullós del seu equip de futbol sala, i no només per aquests resultats tan magnífics.

El valor que més estimem de vosaltres és el formatiu. Ja us ho vaig dir la darrera vegada: del vostre nom en destaco, per damunt de tot, la paraula Escola.

La vostra tasca en termes d’educació i formació, de cohesió i convivència, és impagable i imprescindible del tot.

Enhorabona i moltes gràcies en nom de l’Ajuntament.

Tot just fa un any que vam prendre possessió del govern, dilluns es va complir el primer aniversari.

Creiem que durant aquest any hem fet molta feina i hem començat a complir els propòsits que vam expressar durant la campanya electoral. Ens sembla que el cas del poliesportiu és un bon exemple.

Hem procurat de resoldre algunes de les mancances que ens vau fer notar i que, de fet, ja coneixíem.

Vam contractar un conserge, vam adequar i millorar el bar del poliesportiu i el vam obrir, vam arranjar les cistelles de la pista gran perquè s’hi puguin jugar partits de bàsquet i el poliesportiu pugui albergar campionats de Catalunya, i aquesta setmana es començarà a posar el nou terra perquè disposeu d’una pista d’acord a la vostra categoria i excel·lència.

Hem fet feina durant aquest any, però encara en volem fer més.

Ja hem començat a treballar en un projecte ambiciós per a reorganitzar tot l’espai poliesportiu, integrar-lo i ampliar-lo. Sense oblidar la necessitat urgentíssima de fer que el poliesportiu sigui accessible.

Em refereixo al que suposo que ja heu sentit: de construir unes pistes de pàdel.

Bé, és un projecte que va força més enllà. Ja ens han començat a fer l’estudi arquitectònic i de viabilitat econòmica. És un projecte costós, i ja sabeu quina és la situació econòmica de l’Ajuntament, per tant, no podrà ser immediat, haurem de ser molt curosos i imaginatius, buscar finançaments i trobar la manera més viable de dur-lo a terme. Però, ho farem.

També hem canviat la relació de l’Ajuntament amb les entitats. Ara tota ve regulada a través d’un conveni. A banda que la llei ens hi obliga, creiem que és la manera més prudent de fer-ho.

Primer, vam aprovar el reglament de convenis i subvencions i, tot seguit, vam negociar amb les entitats la firma d’un conveni.

En aquest sentit, vull agrair públicament la bona predisposició de la Junta directiva de l’EFSAS des del primer dia. N’hem firmat tres: per a la cessió del bar, per a la cessió de les instal·lacions i per a la subvenció anual.

Aquest darrer l’anirem renovant cada any, per ajustar-lo a les vostres necessitats.

Per acabar, anunciar-vos que la tardor que ve, a l’octubre probablement, farem una festa de l’esport, amb totes les entitats esportives i els esportistes individuals de Calaf amb la voluntat d’agrair-vos i reconèixer-vos públicament tot el mèrit que teniu tant pels èxits que aconseguiu com la feina formativa i per a la convivència que feu.

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s