L’agraïment al Bike Calaf

Bona tarda, moltes gràcies per la vostra assistència.

Suposo que no us estranyarà si us dic que em causeu un doble sentiment.

Per una banda, una admiració molt profunda per la gesta que heu estat capaços d’assolir. I em refereixo no només als qui heu acabat la cursa, o als qui l’heu guanyada, també a tots els qui vau tenir el coratge d’apuntar-vos-hi (més endavant ja ho justificaré).

I, per una altra banda, com que em penso que més o menys ens coneixem tots, no us estranyarà si us dic que sentint-vos parlar els dies previs i veient-vos el dia de la cursa i tornant-vos a sentir explicar l’experiència els dies posteriors, m’heu generat un sentiment d’enveja, d’enveja sana, però em feu molta enveja.

I no em fa res confessar que des de fa deu dies que em persegueixen pensaments impurs.

Bé, amb l’acte d’avui el que pretenem és reconèixer públicament la gesta que heu fet i agrair-vos que hàgiu projectat el nom de Calaf amb el vostre esforç i sacrifici.

Creiem que els pobles han de ser agraïts amb els seus convilatans. I això és el que pretenem fer amb l’acte d’avui.

El ciclisme, com la resta d’esports individuals, massa sovint passen desapercebuts, difícilment traspassen el cercle dels familiars i els amics. Per això també aquest acte, per posar en relleu el que heu fet i valorar-ho públicament.

Des del govern reconeixem la sort que tenim de conviure amb una generació extraordinària de persones que s’han posat al davant de les entitats de Calaf i les estan impulsant d’una manera encomiable.

La nostra feina és posar-nos al vostre costat per ajudar-vos en tot el que preciseu. La riquesa associativa és un dels valors més notables de Calaf.

És el cas del Bike Calaf.

Avui us lloem per l’organització i la participació a la Powerade entre Barcelona i Sant Sebastià. Però, de fet, us valorem per tota la feina que feu al llarg de l’any i per la vostra implicació i col·laboració amb l’activitat de la vila.

És per això que us volem fer lliurament d’aquesta pedra del mil·lenari en motiu de l’organització i participació a la Powerade, però en reconeixement de tota la tasca que feu a favor de Calaf. Moltes gràcies!

Calaf és un poble amb esperit ciclista. Per això no és estrany que, a banda del nombre extraordinari de participants que hi aportem, la vila es bolqui en l’organització i la rebuda dels participants, des del primer al darrer.

Aquesta col·laboració ens ha estat reconeguda tant pels participants com per l’organització.

I des de l’Ajuntament, però també en nom del Bike Calaf, volem agrair l’organització que confiï en Calaf com a estació d’hidratació.

Perquè hi seguiu pensant, volem lliurar al senyor Rubèn Peris aquesta escultura de la nostra Plaça Gran amb la façana de l’església i el campanar, símbol inequívoc de la vila de Calaf.

Crec que no exagero si dic que l’aportació de Calaf a la Powerade és extraordinària. Si ja ho era pel que fa l’organització de l’estació d’hidratació i en nombre de participants, enguany ens hem superat gràcies al talent i l’excel·lència dels germans Estany que han estat capaços de guanyar en la categoria de duo.

Jordi, Eloi… enhorabona per la vostra proesa i molt agraïts per haver dut el nom de Calaf tan amunt.

Rebeu aquestes pedres del mil·lenari com a reconeixement de Calaf.

Abans he dit que el sentiment d’admiració i enveja que em causeu l’estenc no només als qui heu guanyat o als qui heu aconseguit finalitzar els 709 quilòmetres que hi ha entre l’Hospitalet i Sant Sebastià per pistes i camins de muntanya, sinó també als qui heu tingut el coratge de fer la inscripció perquè sé molt bé que en aquest tipus de proves d’ultra resistència la cursa és gairebé el de menys, el que té més valor és tota la preparació que s’ha hagut de fer, no són els 709 quilòmetres sinó els milers de quilòmetres d’entrenament que s’han hagut de fer prèviament.

Per aquest motiu, el nostre reconeixement és envers tots vosaltres perquè per a nosaltres tots sou finishers.

Romà Guix, Ramon Ribalta, José Sánchez Malet, David Sererols, Oriol Lladó, Jaume Mas, Jaume Masafred, Josep Ramon Muntaner, Ramon Catalán, Joaquim Fonoll, Gerard Regí, Josep Tugues i Miquel Viladrich.

I, a la vegada, perquè sabem del valor que tenen per als corredors els equips d’assistència, el nostre reconeixement s’entén també a ells.

Emma Bernabeu, Ramon Colell, Albert Granados, Marta Grau, Elisabet Pallarols, Juli Resano, Miquel Serra i Iris Solà.

Moltes gràcies en nom de Calaf per haver estat ambaixadors de Calaf.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s