La setmana de la gent gran

La setmana que ve, de dilluns 16 a diumenge 22, celebrarem la Setmana de la gent gran de Calaf. Aquest tipus de celebracions tenen sentit si serveixen per reflexionar i prendre consciència que a la gent gran li hem de donar la importància que tenen i li hem de prestar l’atenció i la consideració que mereixen durant els 365 dies de l’any, no només un dia o una setmana.

Tradicionalment, a Calaf s’havia celebrat el dia de la gent gran. Consistia en un dinar i un ball. Es considerava gent gran als majors de 75 anys. Enguany, hem canviat aquest format. Considerem que les persones som grans, o n’obtenim la consideració, si més no, a partir dels 65 anys. I també hem estès la celebració a tota una setmana amb la voluntat de programar tot un seguit d’actes ben variats perquè cadascú trobi l’espai i l’activitat que més li plagui.

No hi haurà el dinar d’altres anys, però el dissabte hi haurà un sopar amb una obra de teatre encabat i el diumenge un ball com a fi de festa d’una setmana que s’haurà encetat amb una ballada de sardanes i en què hi haurà de tot, o gairebé, exercicis de gimnàstica, ball country, una caminada, una xerrada, una cantada d’havaneres, una exposició de manualitats, etcètera.

Som conscients que tots els canvis generen dubtes i incomoditats, especialment quan ens hem avesat a fer les coses d’una determinada manera. Però, volíem fer una festa per a les persones que han assolit els 65 anys, que abastés més d’un dia, tota una setmana, i que anés més enllà d’un dinar.

Ho hem programat de bona fe, amb la intenció d’agrair a la gent gran de Calaf tot el que ens han donat i ens donen.

Podeu veure el programa sencer a:

http://www.calaf.cat/actualitat/noticies/lajuntament-de-calaf-programa-la-primera-setmana-de-la-gent-gran-100.html

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s