L’envelat de Carnestoltes

Durant la campanya electoral vam dir als usuaris del Poliesportiu, atenent a les seves explicacions, que l’equipament seria únicament i exclusiva per a fer-hi activitats esportives. Hi hem fet millores: disposa d’un conserge, el bar està obert quan hi ha activitat i, el més costós i necessari, repararem la pista gran amb la instal·lació d’un terra de vinil. Ja hauria d’estar feta, però els ritmes de l’administració pública són lents per naturalesa. Tant se val, el tindrem posat d’aquí a unes setmanes. I tant el bàsquet com el futbol sala, o una altra disciplina, podrà comptar amb el Poliesportiu per organitzar tornejos i partits de nivell català, per exemple. Ja hi ha alguna petició en aquest sentit. A banda, i és el més important i el que justifica la inversió que hi farem, el problema de lesions causades per l’anormal i excessiva relliscositat del terra, hauria de disminuir sensiblement. Els informes de què disposem i que ens han servit per anar a sol·licitar ajudes a la Diputació són concloents.

La conseqüència més immediata i evident de la decisió que hem pres és que el Poliesportiu municipal ha deixat d’usar-se per a activitats no esportives. Els casos habituals eren la Festa Major, el Parc de Nadal, el sopar de Reis o, el més recent, el Carnestoltes.

Comprenem que la decisió s’ha d’explicar bé. També quin cost té. Doncs bé, ens sembla que també econòmicament la decisió és la més assenyada. S’ha de saber que el Poliesportiu no reuneix les condicions mínimes acústiques per fer-hi una activitat musical; més d’un grup se n’havia queixat. Per això, cada vegada que se n’hi programava una, s’havien d’esmerçar una quantitat de diners considerable a guarnir-lo, segons el concepte facturat. L’any 2009 van ser 7.670 euros més una part dels 12.620 euros gastats en escenaris. I el 2010, 7.172 euros i 7.192 euros, respectivament. En comparació, l’envelat que vam llogar n’ha costat 5.000 (més IVA). Menys diners, major comfortabiltat i una qualitat acústica i lumínica d’acord amb els grups programats. I això que les condicions meteorològiques no ens van ser pas propícies.

La nostra aposta és condicionar la Sala d’Actes municipal i aprofitar els espais de què disposa Calaf, la Unió Calafina i el Casal. Probablement, ens faltaria una sala polivalent d’una capacitat superior a la Sala d’Actes. Ho tenim present.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s