Un concert memorable

Mossèn, director general, president de la Fundació Casal de Calaf, senyores i senyors, amics i amigues,

Fa just dos mesos i mig vau iniciar la commemoració del 90è aniversari de les representacions de l’obra de Josep Maria Folch i Torras a Calaf amb unes jornades dedicades a reflexionar sobre el fet dels Pastorets.

En aquelles jornades, tant per la temàtica de les conferències dictades com per les experiències contades pels ponents, es va fer palès que els Pastorets transcendeixen el fet teatral i són, de fet, un fenomen cultural i un vehicle de socialització i de cohesió col·lectiva potentíssim.

També es va proclamar Calaf com la capital dels Pastorets. Si aquell dia algú ho va posar en dubte, em penso que després de les 9 representacions que s’han fet des de Nadal i fins al concert d’avui a tothom se li hauran esvaït els dubtes.

La commemoració del 90è aniversari de les representacions dels Pastorets a Calaf han estat un èxit rotund. I no només ho dic per les xifres d’assistència, que són realment espectaculars i que han sobrepassat les expectatives més optimistes, ni per la qualitat interpretativa i tècnica dels grans i dels petits, ho dic sobretot perquè heu demostrat que els Pastorets són un fet ben viu i d’una riquesa cultural inesgotable.

En nom de l’Ajuntament, enhorabona als centenars de persones que hi interveniu per la feina que heu fet i moltes gràcies perquè fent Pastorets feu poble i, per tant, feu Calaf.

Us encoratgem a seguir treballant amb la mateixa força, el mateix entusiasme i la mateixa il·lusió per arribar, d’aquí a deu anys a la celebració del centenari.

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s