Carta de benvinguda als Reis d’Orient

Estimats Reis d’Orient, sigueu molt benvinguts a Calaf.

Rebeu de mans dels representants del Consell de la Infància, com a mostra d’hospitalitat i en senyal de benvinguda, la sal i el pa que han preparat expressament els tres forns que tenim a la vila, Cal Fidel, Ca La Florentina i el Forn de Cabrianes.

I la clau de la ciutat que els vilatans de Calaf ens han confiat i que guardem honorats i responsables, perquè aquesta nit pugueu omplir d’il·lusió i màgia totes les cases de la vila.

En nom de tot el govern municipal, dels membres de la corporació i dels vilatans de Calaf, tinc l’honor d’adreçar-me a vostès, en la que és, sense cap mena de dubte, la nit més màgica de l’any.

Estimats Reis d’Orient, no pretenem pas llevar-vos l’encàrrec dels infants, però pensem que la majoria dels desitjos que us han exposat ens pertoca als membres del govern de fer-los realitat.

És per això, que de manera solemne, davant de la vostra reial presència, adquirim ara i aquí el compromís ferm de treballar durament durant tot aquest any per satisfer les peticions que ens han adreçat, si no poden ser totes, almenys sí les més urgents i més necessàries, que entenem que són aquelles que serviran per tenir el Calaf que tots volem, una vila més amable, més neta i més cívica, més ordenada, que representi tothom i en què tothom s’hi senti representat, una vila que sigui un espai de convivència i de cohesió.

Estimats Reis d’Orient, el que goso demanar-vos en nom del govern municipal és un bon sarpat de coratge i encert per prendre les decisions que calen i que la situació ens reclama, i un grapat ben generós de clarividència per llegir correctament el mandat que els vilatans i els electors ens han encomanat.

Per a la resta, us demano un pessic de paciència i un pensament de generositat per entomar i entendre les nostres accions i per aconsellar-nos i guiar-nos quan creguin que en desviem del compromís adquirit de servei a les persones de Calaf.

Per a tots plegats, demano un sac ben ple d’esperança. Que la vostra màgia ens impregni de proïsme i fomenti en nosaltres afany de solidaritat.

I, finalment, per als infants de Calaf, que compliu els seus desitjos i els porteu tot allò que us han demanat en les seves cartes i que considereu que els serà beneficiós, perquè han estat bons minyons i han fet prou bondat.

Abans de donar-vos la paraula perquè tanqueu aquest acte i tothom pugui anar cap a casa per viure en la intimitat familiar tota la màgia de la nit de Reis, deixeu-me agrair en nom de tota la corporació i dels vilatans de Calaf la feina que han fet des de fa setmanes els col·laboradors de la Cavalcada de Reis perquè avui ho trobéssiu tot a punt.

Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s