Bon Nadal!

2015-12-20 18.40.52Som a punt de tancar el 2015. Ha estat un any políticament intens i apassionant. Haurem anat a votar fins a tres vegades, en un cicle electoral complet que havíem iniciat amb les europees de maig de 2014 i a què havíem donat embranzida amb la consulta sobre la independència del 9 de novembre. Hem viscut diades que recordarem per molts anys i que, de ben segur, engrescaran les sobretaules d’aquestes festes de Nadal, les que hem viscut i les que encara ens queden per viure. Potser encara no l’haurem acabat aquest 20 de desembre, aquell cicle electoral, i l’haurem de reblar a començaments del 2016. Si així ha de ser, que sigui a fi de bé.

Sigui com sigui, i voti com voti cadascú, el que hem vist i hem ratificat és el grau tan alt de civisme amb què els catalans hem afrontat aquesta hora gran del país i la serenor tan admirable amb què hem acarat les proves dures i greus a què som sotmesos a diari. Com que el procés en què estem ficats no s’ha acabat ni de bon tros, el que hem de fer és mantenir el mateix tremp democràtic i la mateixa fermesa i determinació que ens ha fet ser un poble civilitzat, modern i madur.

Per als membres de Junts per Calaf – Acord Municipal, 2015 ha estat l’any del nostre bateig polític i d’entrada al govern municipal de Calaf. Vol dir que a la intensitat i l’apassionament hi hem d’afegir una il·lusió i unes ganes de treballar per Calaf i els calafins que no ha parat de créixer des del dia de la presa de possessió. Vam adquirir un compromís de servei a les persones i l’hem anat renovant a diari, entusiasmats i convençuts de sortir-nos-en.

Nadal és un temps per al recolliment i el retrobament. També són dies en què ens sentim convidats a viure’ls des dels carrers i amb els nostres veïns. Des de l’Ajuntament hem preparat una nova edició del Parc de Nadal, més extensa i variada, per fer-ho possible. Pretenem que pugueu gaudir d’una tradició tan nostrada i tan arrelada com la de les festes de Nadal, i que les pugueu viure en família i en comunitat.

Des de l’Ajuntament de Calaf, us animem a viure el Nadal i a participar de la Cavalcada de Reis amb les vostres famílies i amics, i us desitgem que passeu unes molt bones festes de Nadal i que l’any 2016 us sigui ben pròsper.

[Aquest article ha sortit publicat a l’Altiplà del mes de desembre de 2015]

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s