Quan el poble fa la festa

No ens vam equivocar a predir que la Festa Major d’enguany seria més participativa: els indicis eren fàcils d’interpretar: vint-i-quatre entitats implicades, una oferta de qualitat i pensada per a totes les edats amb un bon grapat d’actes atractius per als infants.

Des del govern municipal volem agrair la implicació de les desenes de persones que s’han lliurat de manera desinteressada i abnegada en el disseny i l’organització de les activitats que es van fer des de divendres al vespre  a dilluns a la nit i la participació tan massiva dels vilatans en cadascuna d’elles. L’èxit de la Festa Major d’enguany és seu. Nosaltres n’hem copsat la il·lusió i l’alegria i aquesta és la millor satisfacció que ens queda.

Perquè és el poble qui fa la festa. Des de l’Ajuntament hem procurat endreçar i coordinar les propostes i posar les eines perquè fossin viables i enraonades, vol dir un propòsit col·lectiu darrere de cada activitat. És el nostre deure: promoure el model de poble en què creiem i facilitar i canalitzar-ne l’expressió.

Avui una Festa Major té sentit si serveix per explicar-nos individualment i col·lectiva i si cadascú de nosaltres s’hi veu reflectit. La participació aconseguida o l’engrescament que s’ha percebut en són la millor valoració.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s