“El més important és passar-ho bé”

Bona tarda a tothom Suposo que no estranyarà a ningú que digui que aquest és un moment especial per a mi perquè durant molts anys jo era en aquell cantó d’allà i en el marcador. A més a més, a banda de la família, dels fills sobretot, el 3×3 i la Penya Barcelonista han estat les vies per les quals m’he integrat a Calaf. Es comprèn, doncs, que aquest sigui un esdeveniment especial per a mi. Dit això, el que em toca i em ve molt de gust fer és donar l’enhorabona a tots els futbolistes que des de dijous han competit en aquesta pista, no només als que han guanyat. Tots us mereixeu els aplaudiments i l’agraïment per l’esforç que heu fet i l’excel·lent comportament que heu tingut. Massa sovint es diu que en l’esport el més important és guanyar. No us ho cregueu. Això, no és veritat. D’altres diuen que no, que el més important és participar. Jo no m’he cregut mai ni una cosa, ni l’altra. Jo crec que el més important és passar-ho bé: si no us divertiu jugant, si l’esport no és un joc, no paga la pena la suor i el patiment que requereix. El torneig ha estat un èxit perquè tots us heu esforçat i tots us ho heu passat bé. Per això, la majoria de vosaltres (per no dir tots) repetiu any rere any i cada any convideu amics vostres, segur que els parleu del torneig i els engresqueu a venir amb l’entusiasme que despreneu explicant els gols que heu marcat. 3x3 de futbol de CalafUn parell de consell als més petits: no us escolteu els pares, jugueu com vosaltres sabeu i us vingui de gust, jugueu per passar-vos-ho bé; i l’any que ve, quan us poseu a fer un equip, no penseu en quins jugadors puc agafar per guanyar, feu l’equip amb els vostres amics, penseu amb qui us bé de gust jugar perquè us ho passareu millor. L’enhorabona, doncs, a tots els futbolistes i un agraïment també perquè amb el vostre esforç contribuïu a que aquest 3×3 sigui cada vegada més important. I, sobretot, l’enhorabona i l’agraïment en nom de l’Ajuntament de Calaf als membres de la Penya Barcelonista de Calaf i comarca. Aquest torneig s’ha convertit en una cita obligada de l’estiu de Calaf, com si fos la inauguració oficial de l’estiu. Si de cas, el que vull fer, és animar-vos a no defallir i a no espantar-vos davant el repte de créixer. Aquest any l’heu feta grossa: 76 equips aviat són dits. Sé de la complexitat que representa i comprenc que dubteu de si heu d’anar gaire més enllà. I tant que sí! Ja trobarem la fórmula i les persones que us ajudaran a fer-ho possible. No us heu de posar límits. Demà farà un mes just que vam prendre possessió del govern municipal de Calaf. En aquestes quatre setmanes, hem comprovat una cosa que ja intuíem: la celebració de la revetlla de Sant Joan, el Desfolcat, el 3×3 del bàsquet, la festa major de la Pineda i aquest cap de setmana el 3×3 de futbol ens han demostrat que a Calaf hi ha un poble que té moltes ganes de fer poble per ser poble. Allò de Vincent Andrés Estellés: allò que val és la consciència de no ser res si no s’és poble. En nom de l’equip de govern i dels treballadors de l’Ajuntament us dic que també hi haurà un Ajuntament que estarà a la vostra alçada per poder estar al vostre costat. Moltes gràcies.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s